Aktivera VPN

Så här aktiverar du VPN:

VPN aktiveras. VPN-statusen kan ändras under användningen av programmet.

I händelse av anslutningsproblem återupprättas VPN-sessionen automatiskt som standard för att säkerställa en säker anslutning. Du kommer att meddelas om anslutningsstatus och eventuella anslutningsproblem, till exempel när du behöver kontrollera dina proxyserverinställningar, Windows-brandväggsinställningar eller virtuella adapterinställningar.